Maarten

Stekelenburg

Maarten Stekelenburg (1990) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. Tijdens zijn daarop aansluitende Masteropleiding aan de Universiteit van Amsterdam was hij aldaar werkzaam als student-assistent binnen de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Maarten begon als advocaat bij een groot full service kantoor en werkt sinds begin 2016 bij DingemansVanderKind.

Hij adviseert en procedeert over het arbeidsrecht in volle omvang met als bijzonder aandachtsgebied privacy op de werkvloer. Daarnaast verzorgt Maarten al enige jaren bewerkingen voor het tijdschrift Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR) en publiceert hij regelmatig over arbeidsrechtelijke onderwerpen. Maarten heeft in 2019 de postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond (cum laude).

Maarten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht – sub: medezeggenschap, collectief ontslag en internationaal arbeidsrecht. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).