Maarten Stekelenburg

Maarten Stekelenburg studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. Na het behalen van zijn bachelor, volgde hij de Master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij eveneens werkzaam was als student-assistent binnen de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Aan het eind van zijn master heeft Maarten nog een semester gestudeerd aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika.

Vanaf januari 2014 was Maarten als advocaat werkzaam op de Arbeidsrechtsectie van een groot advocatenkantoor. Sinds begin 2016 werkt Maarten bij DingemansVanderKind.

Maarten houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht. Hij is lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten.

T +31 20 344 64 82
E maarten@dvdk.nl

  • Onderzoeksrapport ‘Verhaal van werkgerelateerde schade’, 3 december 2012 (in opdracht van Ministerie SZW en onder leiding van het Hugo Sinzheimer Instituut)

  • Einde schijnzelfstandigen is in zicht – en dat is goed voor hen’, NRC Handelsblad 6 januari 2015

  • Art. 7:686 BW binnen de WWZ: een vreemde eend in de bijt of nieuw gemeengoed?, Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk 2015/270 (met Tjeerd Hoekstra)

  • Haviltexen bij strafrechtelijke terminologie in een ontslagbrief? ArbeidsRecht 2016, 26

  • Onregelmatig opzeggen, het overwegen waard?, ArbeidsRecht 2017, 16 (met Just Janse de Jonge)