Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u tram 4. Stap uit op de halte Frederiksplein of Stadhouderskade en loop de Sarphatistraat in (naast de glazen toren van de Nederlandsche Bank). Na ongeveer 150 meter vindt u ons kantoor op nummer 9.

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u metro 51, 53 of 54. Stap uit op de halte Weesperplein en loop de Sarphatistraat in en ga over de brug bij de Amstel. Na ongeveer 30 meter vindt u ons kantoor op nummer 9.

Auto

Vanaf de A10 (Ringweg Amsterdam) neemt u de afslag RAI (S109). Sla rechtsaf en ga op de Europa Boulevard rechtdoor, terwijl u rechts voorsorteert. Ga vervolgens bij de rotonde naar rechts de President Kennedylaan in. Bij de derde kruising slaat u bij het stoplicht linksaf de Rijnstraat in. Deze gaat over in de Van Woustraat. U blijft rechtdoor rijden tot voorbij de ronde, glazen toren van de Nederlandsche Bank bij de kruising met het Frederiksplein. Ga bij de stoplichten op de kruising rechtsaf. Dit is de Sarphatistraat. Na ongeveer 150 meter vindt u ons kantoor aan de linkerhand op nummer 9.

Parkeren

Het is redelijk goed mogelijk om voor de deur te parkeren. Hier gelden de gemeentelijke parkeertarieven.