Ivo Boudrie

Ivo Boudrie (1970) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Hij is vanaf 1999 advocaat. Eerder werkte hij binnen de sectie Arbeidsrecht en Medezeggenschap van een groot internationaal advocatenkantoor. Ivo is sinds 2004 partner bij DingemansVanderKind.

Hij is gespecialiseerd in het individuele ontslagrecht en collectieve arbeidsrecht, begeleidt herstructureringen en reorganisaties van ondernemingen en treedt regelmatig op voor bestuurders van vennootschappen in ontslagzaken. Daarnaast adviseert Ivo ondernemingsraden in medezeggenschapsrechtelijke vraagstukken.

Ivo volgde met succes de postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht. Naast zijn werk als advocaat geeft Ivo regelmatig cursussen aan personeelsfunctionarissen en doceerde hij onder andere aan de VU Law Academy te Amsterdam. Momenteel is hij docent bij SDU en geeft hij de cursus Arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Ivo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht – sub: medezeggenschap, collectief ontslag en arbeidsmediation.

Mediation

Ivo is MfN-registermediator (www.mfnregister.nl) in welke hoedanigheid hij vooral optreedt in arbeidsrechtelijke geschillen. Ivo is lid van de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten  (NVVMA) en de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN).

Hij is lid van de volgende specialisatieverenigingen:

  • European Employment Lawyers Association (EELA)
  • Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)
  • Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN)
  • Vereniging Corporate Litigation
  • Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA)

vaan

mediators-federatie

 

T +31 20 344 64 52
E ivo@dvdk.nl